11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Gandia augmenta les instal·lacions esportives disponibles durant la Fase 2

· A partir de dilluns 1 de juny es procedirà a l’obertura gradual i progressiva de les instal·lacions esportives com són pavellons, sales d’entrenament, piscines per a ús esportiu, a més d’instal·lacions a l’aire lliure

· Atés que no podrà prestar en breu un servei normal a tots els usuaris, es procedirà a la devolució de totes les quotes als abonats en el període comprés entre el mes de març fins a la data que tingueren contractada

Amb l’accés a la Fase 2 de Gandia i una vegada superada amb èxit la primera etapa d’obertura del poliesportiu municipal, adaptant el seu funcionament a la situació provocada per la crisi de la COVID-19, la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat aquesta vesprada que a partir del pròxim dilluns 1 de juny es procedirà a l’obertura gradual i progressiva de diverses instal·lacions esportives, com són pavellons, sales d’entrenament a més d’instal·lacions a l’aire lliure i piscines per a ús esportiu.

Per això, els clubs que vulguen utilitzar les instal·lacions esportives s’han de posar en contacte amb el servei d’esports per a realitzar les reserves dels espais.

El servei d’esports serà l’encarregat de coordinar aquesta nova etapa prioritzant l’ús d’esportistes federats, elit, amb competicions en marxa o opositors que es troben actualment en algun procés actiu de selecció.

Per això s’ha elaborat un protocol d’usos que està disponible al següent enllaç i que hauran de complir tots els clubs i esportistes que vullguen accedir a les instal·lacions esportives municipals.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat que, atés que no es podrà prestar en breu un servei normal a tots els usuaris, es procedirà a la devolució de totes les quotes als abonats generals, en el període comprés entre el mes de març fins a la data que tingueren contractada. “D’aquesta manera, com els usuaris no podran accedir a les instal·lacions hem considerat just que el consistori torne els imports que havien abonat”.

El procés a realitzar per a tramitar la devolució serà el següent:

1. La devolució es realitzarà mitjançant la seu electrònica de l’ajuntament de manera que per efectuar el tràmit s’haurà d’estar en possessió del certificat electrònic

2. L’usuari haurà de descarregar l’imprés G00217 – devolució d’ingressos esports, que han d’emplenar de la seu electrònica

3. A aquest expedient d’adjuntar el certificat de titularitat del compte bancari o el full de tercers

Per a aquells ciutadans que no disposen de certificat electrònic s’haurà de sol·licitar mitjançant registre d’entrada en Ajuntament, amb prèvia cita, i presentar els documents que se sol·liciten.

Fotografia: Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats