FRANCESC ESCRIVÁ ÉS REELEGIT PRESIDENT DE FEDAVEÏNS EN UNA ASSEMBLEA TRANQUIL·LA

La Federació d’Associacions d’Associacions de Veïns i Consumidors de Gandia ha ratificat la gestió de la Junta i ha triat de nou a Francesc Escrivà com a president, en una assemblea que ha comptat amb una gran afluència de les diferents associacions veïnals federades.

L’assemblea es va celebrar este dimecres 30 de novembre per valorar la gestió de l’anterior president i la seua Junta, així com triar un nou president, procés que es realitza cada dos anys segons els estatuts de l’entitat que representa majoritàriament el moviment veïnal de la ciutat.

En contra del que han sigut les darreres assemblees, en aquesta ocasió la tranquil•litat i la cohesió han destacat tant al debat com a les diferents votacions, on s’ha ratificat la gestió i els comptes de la entitat veïnal.

Francesc Escrivà destaca de la seua tasca la integració del conjunt d’associacions en la presa de decisions, exemplificada en la apertura de la Junta (òrgan de direcció de Fedaveïns) a totes les associacions de veïns; així com l’assistència de Fedaveïna al conjunt dels fòrums i òrgans participatius de la ciutat per representar la veu dels ciutadans a l’Ajuntament.

Pel que fa als comptes de la Federació, el principal ingrés es realitza a través de la subvenció anual del departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Gandia, que es dedica sobretot al reforç econòmic de les diferents associacions de veïns federades per dur a terme la seua tasca i activitats.

Finalment, l’ordre del dia marcava l’elecció d’un nou president/a de la Federació, i només es va presentar Francesc Escrivà, sent reelegit per unanimitat al càrrec durant els pròxims dos anys.

En última instància diferents associacions de veïns van prendre la paraula per reclamar més consideració per part de l’Ajuntament cap a la seua representació i opinió alhora de prendre decisions des del consistori.

Et Pot Interessar