Ford anuncia “decisions dures” a les plantes d’Europa

La direcció de Ford ha mantingut aquest dimarts en Colònia (Alemanya) una reunió amb representants dels comitès d’empresa de les seues plantes de fabricació a Europa als quals ha avançat que en els pròxims mesos  hi haurà “decisions dures” per a cercar rendibilitat, segons ha asseverat el delegat d’UGT en la factoria d’Almussafes, Carlos Faubel.
Segons aquest portaveu, les futures mesures persegueixen “reduir costos en tots els àmbits” i, previsiblement, impliquen “menys gent”.
Durant la reunió, que s’ha celebrat al llarg d’una “jornada maratoniana” -des de la vuit fins a les sis i mitja de la vesprada- la direcció de Ford, segons Faubel, ha vingut a “qüestionar el negoci en el seu conjunt en el Vell Continent”.
El pròxim 15 de novembre està previst que tinga lloc una nova trobada en la qual s’oferiran els detalls. Així, estudiaran la situació planta per planta però s’auguren “decisions dures”, ha insistit Faubel, qui ha postil·lat que en el cas de la planta valenciana “la producció és estable a dia d’avui, però la pressió s’intueix”.
Ha agregat que la direcció de la companyia pretén “buscar la rendibilitat pura i dura” perquè, segons els han traslladat, perden diners i no van a invertir més on no és rendible.
En els pròxims dies, els comitès d’empresa de les plantes de Ford a Europa elaboraran un comunicat conjunt per a explicar el contingut de la trobada als treballadors, ha avançat.

Et Pot Interessar