24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

Èxit de l’activitat de “Raspall” del Col·legi de Benipeixcar amb un Col·legi de Nova York

L’activitat programada per a ahir 5 de març en la qual els alumnes d’habitació de primària del col·legi *Benipeixcar de Gandia van ensenyar a jugar a Raspall als alumnes d’un col·legi de l’estat de Nova York va ser un èxit.

Mitjançant una connexió en línia via Skype, Els alumnes van parlar davant de la cambra sobre la història de la Pilota Valenciana , les seues modalitats, de com protegir-se les mans i del joc del Raspall per a acabar amb una demostració en viu.

Va resultar ser una sessió en la qual va haver-hi un enriquidor intercanvi cultural i en la qual fins i tot es va animar als americans a buscar informació sobre les nostres benvolgudes festes de les falles.

El mestre d’educació física d’aquest centre de Gandia va contactar mitjançant l’auxiliar de conversa amb el col·legi Elden Elementary School del nord de l’estat Nova York i van coordinar una connexió entre aquests alumnes per a realitzar una presentació del projecte i en successives setmanes, aniran enviant vídeos tutorials d’aquest esport valencià per a aconseguir que es jugue en el col·legi americà.

Articles relacionats