26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Excel·lents resultats del llançadors del Club de Córrer el Garbí

– Dos noves marques personals dels llançadors del Club de Córrer El Garbí

– Dissabte passat es va disputar l’IV Control Provincial FACV organitzat en les pistes d’atletisme del Túria a València.

Els atletes del Club de Córrer el Garbí van participar en diverses proves de llançaments en el Control Provincial. L’actuació dels atletes es pot qualificar d’excel·lent.

Unai Requena atleta sub 18 va aconseguir la seua millor marca de sempre en la prova de disc amb un millor llançament de 37,17 metres. En la mateixa prova va participar Víctor Faus (Fent Camí Mislata) amb una marca de 47,71 metres.

D’altra banda, Cintia Frasquet del Club de Córrer el Garbí va aconseguir la seua millor marca en llançament de javelina sub 18 amb 26,56 metres. En la mateixa prova en categoria sub 20 Aina Olaso (C.A. Safor Teika) va superar els 35 metres quedant-se molt prop de la seua millor marca.

Finalment, en la prova de llançament de pes els atletes del grup de Juan Vicente Escolano van aconseguir unes excel·lents marques. Guillermo Garcés del C. c. El Garbí va llançar la bola de 6 kg fins als 15,56 metres, seguit de Marc Mestre (FC. Barcelona) amb 15,26 metres. Rubén Mayor (C.A. Safor Teika) va aconseguir una marca de 13,50 metres.

Juan Vicente Escolano assenyalava que “valore com a positiva l’actuació d’aquests atletes i que el treball realitzat des de casa en la quarantena els ha servit per a mantindre l’estat de forma per a les competicions“.

Articles relacionats