ESCOLA DE PERIODISME

Taller de Periodisme és una iniciativa de l'editorial Premsa Digital Rius Valencians SL, editora de Diari Serpis, dirigida a alumne de Primària, ESO i Batxillerat de la Safor, i concebuda per estimular l'interés dels estudiants per l'elaboració de notícies i la redacció periodística.

Es pretén obrir un espai als centres educatius per tal de donar cabuda amb format informatiu a totes les activitats escolars i extraescolars, i difondre-les a través d'un mitjà íntegrament en valencià, sempre amb les corresponents autoritzacions i la col·laboració de la direcció de cada centre.

Escola de Periodisme

Aprendre a elaborar notícies i tractar de despertar l'interés dels potencials lectors és una eina important per al desenvolupament personal i col·lectiu, i en la mesura que la informació és llibertat, els estudiants es familiaritzaran amb termes com ara la veracitat, la rigorositat, les fonts de la informació i la seua credibilitat, la importància dels fets, el tractament de les notícies, la seua estructura, i la millor forma de presentar-les. Alhora, el Taller de Periodisme és un suport ideal per donar a conèixer les activitats de cada centre.

Per tal de participar només cal inscriure's a través del formulari
o fent arribar un correu electrònic a redaccio@diariserpis.com