20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Els Populars de Gandia denuncien les deficiències del Col·legi Cervantes a l’any de la seua inauguració

• L’any passat s’inaugurava el curs escolar a Gandia pel Conseller d’Educació Marzà i l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en el Col·legi Cervantes.

• Més d’un any després, els populars de Gandia han sol·licitat accés a l’expedient després de les irregularitats detectades en el centre i que ens han transmés alguns usuaris.

• Soler: “És incomprensible que el conseller d’Educació i l’alcaldessa de Gandia sol estan per a la foto, però s’obliden el més important que és la seguretat dels xiquets dins del centre“

“Des del grup Municipal Popular de l’Ajuntament de Gandia, volem denunciar la situació del Col·legi Cervantes de Gandia. Recordarem que l’any 2015 i gràcies al Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, el Govern Partit Popular va marcar com a prioritat la reforma i adequació del Col·legi Cervantes i va aconseguir que fora una realitat”.

Per a Soler: “La seguretat dels nostres fills sempre és un aspecte importantíssim a tindre en compte, també per part de les administracions, en la part que els competeix. Donada la particular situació enguany per la tornada a l’escola, tots estem preocupats per les repercussions que la pandèmia de la COVID-19 provocaran. Això és una cosa sobrevinguda, però altres coses sí que són absolutament controlables, i això és el que estem reivindicant des del Partit Popular

Per això des del Grup Municipal del Partit Popular han sol·licitat accés a l’expedient per diversos motius:

• Conéixer si ha tingut lloc la recepció de l’obra per part de l’Ajuntament i si existeix l’acta de recepció.

• Demanar que es revise i esmene les deficiències en la instal·lació contra incendis, perquè segons ha pogut saber aquest Grup Municipal, el sistema no té aigua o cosa que és el mateix no funciona, per la qual cosa volem saber si l’Ajuntament ha contractat o no amb l’empresa de prevenció d’incendis.

• Saber si els bombers han realitzat la revisió preceptiva del sistema contra incendis

• Que expliquen si tot això s’ha fet i si hi ha algun certificat que l’acredite, perquè com és possible que els extintors del centre estiguen pendents de revisió de l’l ‘any 2019 i ningú haja actuat?

• Aquest centre educatiu és dels pocs que a més compta amb una moderna instal·lació de renovació d’aire, tan important en aquests moments de pandèmia, però aquesta també ha de ser segura i tindre contractat un manteniment que en data de hui tampoc s’ha fet.

Per tot això, el Portaveu Popular Víctor Soler: “Exigisc a l’Ajuntament de Gandia que informe sobre totes aquestes qüestions a la direcció del centre educatiu i als pares i s’esmenen com més prompte millor totes aquestes deficiències que  hem detallat i que ens han fet arribar a través de diverses queixes, perquè la salut i la seguretat dels xiquets i xiquetes del Col·legi Cervantes ha de ser una prioritat i no hi ha excuses que valguen

Articles relacionats