EL TSJ DECLARA NUL·LA LA PRIVATITZACIÓ DE LES ESCOLETES DE GANDIA I FIXA UNA INDEMNITZACIÓ

una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) contra la que encara és possible presentar recurs, i aquesta és l’opció que es planteja l’ajuntament pel cost econòmic que comporta la decisió judicial. És el resultat d’un segon recurs que va presentar una de les empreses que optaven a la gestió del servei, i que va quedar en segon lloc en la baremació. El primer recurs se li va desestimar, però ara el TSJ deixa sense efecte aquella concessió, amb les conseqüències que s’hi poden derivar.

L’adjudicació es va atorgar a l’empresa GEIM, que gestiona la xarxa de escoletes des de 2011. El PP, aleshores al govern local, va justificar esta mesura amb l’elevat cost de la xarxa pública d’escoletes, cora dos milions anuals. 

El govern local encara no ha anunciat si recorrerà la sentència. Tot i que els partits del govern eren partidaris de recuperar la condició pública de les escoletes, la situació financera no ho permet, i la solució era convocar de nou un concurs per a readjudicar el servei a l’empresa privada. 

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents