24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El Real de Gandia instal·la una estació meteorològica a l’abast de tot el món

– Estació meteorològica al Real de Gandia a l’abast de tot el món

– El coneixement del temps ens facilita la informació necessària per a prendre decisions en el dia a dia, referides tant a la vida quotidiana com la laboral i d’oci

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia, conscient de la importància de poder anticipar-se a fenòmens relacionats amb el temps, ha instal·lat una estació meteorològica, alimentada amb energia solar, que dona informació sobre una sèrie de paràmetres com puguen ser temperatura, humitat, precipitacions, adreça i velocitat del vent, de manera totalment actualitzada i detallada amb màxims i mínims diaris i mensuals.

A la informació es pot accedir a aquestes dades a través d’internet. Des de qualsevol ordinador o telèfon intel·ligent i entrant en la web municipal www.elrealdegandia.org o bé directament en https://inforatge.com/meteo-elrealdegandia/estacio. Ací també es podran consultar les previsions, fins i tot les de radiació ultraviolada (UV). Segons el regidor de Noves Tecnologies, Paco Doménech. “A més de satisfer la necessitat i la curiositat dels veïns i veïnes de la localitat, també estarem des de l’Ajuntament em en disposició de prendre mesures de prevenció en cas de pronòstics adversos”.

“També, si es produeixen temporals d’aigua o vent, es podran sol·licitar a les oficines municipals els informes meteorològics detallats que acrediten les dades necessàries per a reclamar possibles danys, en el camp o en qualsevol altra mena de propietat, a la companyia d’assegurances de la persona damnificada” ens comenta Paco Doménech.

Articles relacionats