El Real de Gandia instal·la dos nous desfibril·ladors

– L’aparell cardioprotector envia un senyal i l’usuari rep instruccions sobre els passos a seguir

L’Ajuntament del Real de Gandia, acaba d’adquirir dos nous desfibril·ladors, en aquest cas, per a l’acabat d’estrenar Pavelló Esportiu Municipal i ha renovat el del cotxe de la Policia Local, que se sumen als altres dos que ja hi ha en el municipi. «Tindre un desfibril·lador pot salvar vides i educar als nostres veïns i veïnes a conviure amb ell és molt positiu«, va assenyalar ahir l’ajuntament en una nota de premsa.

L’objectiu municipal és aconseguir que el seu municipi siga un territori cardioprotegida, preparat per a salvar vides davant les parades cardiorespiratòries. Per aquest motiu, s’han instal·lat dos Desfibril·ladors Operacional Connectat (DOC). En el moment en què la persona que vaja a utilitzar-lo l’òbriga, s’envia a Mondial Assistance el senyal, i personal d’aquesta companyia es posaran en contacte amb l’usuari per a indicar-li els passos a seguir.

Al mateix temps Mondial Assistance cridarà als serveis d’emergència per a informar-los i sol·licitar la seua ajuda.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, va assenyalar en la presentació d’aquests dos nous aparells que “així es garanteix la seguretat de les i els esportistes que utilitzen el Pavelló Esportiu Municipal i d’aquelles persones que el visiten, i el del cotxe de la Policia Local d’una forma més general, ja que pot desplaçar-se a qualsevol punt, i és que, en casos d’emergència, una resposta immediata davant qualsevol parada cardiorespiratòria pot salvar vides”.

La cardioprotecció al Real de Gandia continua sumant efectius, ja que compta amb dos desfibril·ladors més que estan instal·lats en el camp municipal “Juan Peiró” i en el col·legi Beato Carmelo.

Et Pot Interessar