9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

El Real de Gandia instal·la aparells antiennuegament en els centres educatius

L’Ajuntament del Real de Gandia s’ha convertit en un dels primers de la comarca de la Safor a incorporar en els centres educatius del municipi aparells antiennuegament, coneguts com LifeVac, amb l’objectiu de millorar el procés de primers auxilis a dur a terme en cas de tamponament de les vies respiratòries d’una determinada persona. Per a això, ha realitzat una inversió per a millores sanitàries en el CEIP Beat Carmelo,
L’Escola Infantil Municipal i el CAUS Nostra Senyora de l’Empar.
Aquesta adquisició suposa, segons l’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell «un pas més, en l’aposta política de vetlar, per mesures de prevenció perquè els ciutadans i les ciutadanes tinguen una vida més segura». Cal destacar, que l’Ajuntament del Real, ja compta, a més, amb dos desfibril·ladors, un, en el cotxe de la Policia Local i l’altre, en les instal·lacions esportives del camp municipal Juan Peiró.
Ahir mateix, va tindre lloc una jornada formativa sobre el LifeVac a càrrec de Ximo
Juan, coordinador mèdic del C. S. Beniopa, dirigida a representants dels tres centres educatius. En finalitzar, l’alcalde, Gustavo Mascarell, va fer lliurament dels 3 dispositius.

Articles relacionats