19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Real de Gandia impulsa un seguit d’accions per a erradicar els abocadors il·legals

– El consistori demana la col·laboració ciutadana i insta a utilitzar els serveis que ofereix 

L’Ajuntament del Real de Gandia ha llançat una nova campanya per a erradicar els abocadors incontrolats, que han proliferat per tot el municipi en les últimes setmanes.

El fem, les andròmines i els enderrocs s’han concentrat en les cunetes i zones pròximes als contenidors, a conseqüència de conductes incíviques.

Els operaris de la Brigada Municipal de Serveis Bàsics “estan realitzant un pla de xoc per a eliminar la gran quantitat de residus i andròmines d’aquests abocadors il·legals” ha declarat la regidora responsable de l’Ajuntament Cristina García.

També està col·laborant la Policia Local posant en funcionament un dispositiu de control, que intensificarà la vigilància en aquelles zones, en les quals els abocaments il·legals dels residus es produeix de forma més reiterada, amb l’objectiu de sancionar als infractors.

Des del consistori, es demana la col·laboració de la ciutadania per a localitzar i denunciar aquestes conductes incíviques. A més, s’insta a utilitzar els ecoparcs, amb un ampli horari d’obertura, i el servei de recollida d’andròmines porta a porta. “És incomprensible que, amb tots aquests recursos, encara existisquen aquest tipus d’accions incontrolades”, ha comentat l’alcalde Gustavo Mascarell.

Articles relacionats