18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

El Real de Gandia dota d’aire condicionat all col·legi públic Beat Carmelo

El col·legi públic Beat Carmelo ja disposa d’aire condicionat, gràcies als aparells que ha instal·lat l’Ajuntament en el centre s’evitarà que els alumnes noten els efectes de la calor en els dies d’altes temperatures.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, informa que el consistori ha destinat 30.000 euros per a col·locar aquests aparells en el centre. El primer edil va indicar que l’actuació s’ha executat en dues fases: “Es va començar el curs passat i durant aquestes vacances escolars de Setmana Santa, s’estan instal·lant la resta dels aparells”.

L’alcalde va dir que la segona fase dels treballs tindrà un cost de 17.000 €, que assumeix l’Ajuntament amb fons municipals “amb la finalitat que tant alumnes com la comunitat de docents estiguen en les millors condicions durant tot el curs escolar”.

Aquesta actuació permetrà que el curs actual, finalitze amb aparells d’aire condicionat en tot el CEIP Beat Carmelo.

L’alcalde va remarcar el compromís del Govern local amb l’educació: “Tots els anys fem importants inversions en el col·legi públic, a més d’en altres instal·lacions educatives, amb la finalitat de millorar la qualitat educativa dels nostres estudiants”.

Articles relacionats