17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El pròxim curs de l’IES Ausiàs March serà a les instal·lacions situades al costat del Museu Faller

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, acompanyada pel vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; tècnics municipals i l’equip directiu de l’IES Ausiàs March, van visitar divendres passat les instal·lacions situades al costat del Museu Faller on l’alumnat donarà les seues classes fins a finalitzar les obres de millora i ampliació de l’institut.

IES Ausias March 1 El trasllat es produirà a partir del mes de juliol amb la intenció que estiga tot a punt de cara a l’inici del pròxim curs 2021/22.

Després de la visita, Fuster ha volgut destacar que “el Pla Edificant i els prop de 20 milions d’euros que ha mobilitzat la Generalitat Valenciana, està permetent que, pas a pas, la millora dels centres educatius de la ciutat siga una realitat en els tretze centres públics de Gandia. L’objectiu principal és millorar la qualitat de les instal·lacions del que repercutirà directament en el procés d’aprenentatge de l’alumnat

Tot això és possible gràcies a l’efectivitat i eficiència que està demostrant l’Ajuntament de Gandia, un aspecte que ens permet complir amb els terminis als quals ens hem compromés amb els diferents centres” va finalitzar l’edil.

Articles relacionats