EL PP RESCATA EL DISCURS DE LA SEGURETAT ARRAN DE L’OCUPACIÓ IL·LEGAL D’UN BLOC D’HABITATGES A GANDIA

El portaveu del PP a Gandia, Víctor Soler, ha denunciat “l’omissió de política de seguretat ciutadana” destinada a combatre l’ocupació il·legal d’habitatges arran de l’ocupació il·legal d’un nou edifici i les queixes dels veïns. El PP ha rescatat el discurs de la seguretat ciutadana i recorda que en la legislatura passada “no es va desallotjar a cap família, però sí, a traficants de persones i drogues, així com pisos destinats a l’exercici de la prostitució”.

 

Per als populars, “com ja vam advertir abans, s’ha abandonat la política de tolerància zero contra l’ocupació il·legal d’habitatges”. Segons el parer dels populars, sembla que existisca un “deliberat interès polític” en no perseguir i fiscalitzar els habitatges ocupats. No hi ha hagut ni un sol cas d’intervenció en habitatges ocupats. Per a Soler, “ni la va haver amb el govern socialista de José Manuel *Orengo, ni la hi ha ara amb el govern socialista de Diana Morant, amb la complicitat de Ciro Palmer”.

El Portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, recorda que existia un protocol d’actuació de conformitat amb la legislació vigent, i ara o obstant denuncia que” s’ha deixat d’aplicar”.

Els populars reiteren la seua denúncia pública, després de fer públic que un edifici complet del Carrer Perú ha sigut ocupat i molts veïns que disposen d’habitatge en règim de lloguer, “tenen por i ja no saben què fer”. Aquest edifici és un complex de 79 habitatges, construït per un promotor en sòl públic després d’una concessió, i que havien de ser destinades a habitatges socials, però l’entrada en concurs de creditors de l’empresa va desbaratar el pla municipal.

El PP recorda que “açò és un cas més dels molts que podrien estar succeint-se al llarg de la ciutat, tenint en compte que el Govern de Gandia no ofereix informació alguna de quants pisos ocupats il·legalment han sigut intervinguts”.

Et Pot Interessar