EL PP PORTA AL PLE LA REPROVACIÓ DE LA REGIDORA DE SANITAT PEL CAS DE LEGIONEL·LA A LA PISCINA DEL GRAU

El Grup Municipal Popular de Gandia ha decidit «posar-se seriós» en una qüestió que afecta a la salubritat de les instal·lacions esportives públiques i per tant, la salut dels usuaris del Centre Esportiu del Grau, arran de la detecció d’un focus de legionel·la.

Com ha denunciat ja el portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, “l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant és l’última responsable del cas de legionel·la en la piscina del Grau. Li exigim que adopte responsabilitats i cesse als seus regidors Liduvina Gil o Lydia Morant, o en cas contrari ho demanarà el Ple”.

Els populars van qualificar de “lamentable teatre”, la improvisada roda de premsa d’ahir de l’edil socialista, Liduvina Gil, qui amb prou faenes va poder sostenir les «incoherents explicacions que apunten al fet que les regidors socialistes van ocultar a l’opinió pública, als usuaris i els seus socis de govern, Més Gandia, que les piscines del Centre Esportiu del Grau, donaven positiu en legionel·la i altres bacteris».

De fet, fruit d’eixa denúncia, es va poder conèixer, que el tancament no era a causa d’una avaria, sinó fruit de la contaminació bacteriana, per falta evident d’inversions i manteniment adequat, segons el PP, una cosa que, ressalta el grup de l’oposició, no havia succeït amb anterioritat.

Els populars, exigeixen per tant que Liduvina Gil, regidora de Sanitat, i Lydia Morant, regidora d’Esports, siguen cessades en les seues funcions per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, «per la caòtica gestió d’un gravíssim cas de legionel·la, trobat en una de les nostres instal·lacions esportives públiques».

Et Pot Interessar