EL PP LI DEMANA A DIANA MORANT QUE ES REPENSE LA PERMISSIVITAT DAVANT L’OCUPACIÓ IL·LEGAL D’HABITATGES

El Grup Municipal Popular de Gandia ha expressat en una nota la seua preocupació per l’abandó de la política de «tolerància zero» contra l’ocupació il·legal d’habitatges.

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, ha explicat que es disposava de tot un protocol d’actuació de conformitat amb la legislació vigent, on jutjats, policia local i policia nacional actuaven de manera coordinada per a desallotjar als ocupants il·legals dels habitatges.

 

Per a Vicent Gregori, “era una política de seguretat ciutadana, valorada pels veïns. No entenem perquè ara s’abandona. Des de l’inici de l’actualmandat no coneixem cap intervenció”.

Les intervencions policials en el mandat del PP «van aconseguir expulsar de Gandia a les màfies que portaven immigrants il·legals per a ser explotats laboralment, posats en el circuit de compravenda de drogues o utilitzats per a la prostitució», assegura Gregori, per a qui esta era «una de les polítiques més valorades pels ciutadans. Açò generava tranquil·litat i confiança, sobretot als veïns d’escales i finques on s’havia actuat».

Cal recordar que durant els quatre anys de mandat del PP es van paredar més de 250 pisos. La iniciativa comptava amb un detallat pla d’actuació, barri a barri, que va aconseguir «resultats molt positius» per a la necessària convivència ciutadana.

 

 

Et Pot Interessar