EL PP LAMENTA QUE NINGÚ ASSUMISCA RESPONSABILITATS PER LA LEGIONEL·LA A LA PISCINA DEL GRAU

El Grup Municipal Popular ha lamentat que els edils socialistes i nacionalistes, impediren al ple de dijous que es tractara una moció de reprovació a Liduvina Gil i Lydia Morant “com sí va permetre el PP, fins en dues ocasions la legislatura passada”, en la que els populars tenien majoria absoluta. A la moció de dijous el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, va determinar amb la seua abstenció que ni tan sol s’acceptara la urgència de la moció, i per tant no es va ni debatre. 

 

En la moció els populars sol·licitaven responsabilitats i el cessament de les competències a les dues edils socialistes. Per a Vicent Gregori, potaveu adjunt del PP, “portem una setmana sense que ací ningú responga per les seues responsabilitats. Van ocultar que hi havia legionel·la en la piscina del Grau i van mentir dient que era una avaria. Han d’assumir responsabilitats”.

A més els populars s’han mostrat sorpresos per “l’opacitat i falta de voluntat” del Govern de Gandia per tramitar la moció de reprovació.
Vicent Gregori afirma que “tornen a usurpar la voluntat participativa del Ple. En ell havia d’haver-se debatut una cosa tan greu i que afecta als ciutadans, i algú assumir responsabilitats”.

El PP ho porta a les Corts

Víctor Soler, diputat autonòmic del Partit Popular i regidor de Gandia, ha enregistrat la següent sol·licitud de resposta oral en el ple del Parlament: “En quina data i a través de quina anàlisi ha tingut constància la Conselleria de Sanitat de la presència de legionel·la i pseudonoma aeruginosa en la Piscina Municipal del Grau de Gandia, i quin ha sigut el protocol establit per a solucionar aquest problema.

Els populars esperen que amb aquesta resposta, puguen esclarir el succeït al voltant d’una gestió “nefasta en el cas gravíssim de legionel·la en la piscina del Grau”.

Et Pot Interessar