20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

EL PP DIU QUE COMPROMÍS NO POT PENJAR-SE LES MEDALLES PER LA REHABILITACIÓ DEL COL·LEGI CERVANTES

El Grup Municipal Popular ha realitzat una roda de premsa en relació a l’anunci del Govern de Gandia, respecte a l’imminent inici de les obres del Col·legi Cervantes, i ha dit que l’assoliment és gràcies a les seues gestions quan estava al capdavant del govern.

La regidor Marta Cháfer, exresponsable d’Educació, ha recordat que llavors no va ser possible finalitzar tot l’expedient administratiu per un recurs dels licitants. “Ara bé, l’important i que va ometre el Govern de Gandia explicar, era que el finançament, la RA, perquè es pogueren iniciar els tràmits i posterior obres, ho va aconseguir el PP el 31 de març de 2015”.

 

Segons Cháfer, “nosaltres en quatre anys aconseguim el que l’esquerra en 28 anys no, i van ser els diners de la Generalitat Valenciana per a reformar dos col·legis públics de manera íntegra”.

L’edil popular, a més ha recordat que va ser precisament Compromís qui va votar en contra de la reforma integral del Col·legi Cervantes en sessió plenària. “Un fet que condemna via hemeroteca, les paraules de Laura Morant (actual regidora d’Educació)”, afirma Cháfer. 

Per a finalitzar, la regidora del PP assegura que “Compromís va votar en contra de la reforma integral del Col·legi Cervantes. No poden posar-se medalles els qui en el seu moment per motivacions polítiques es van oposar a un projecte importantíssim per a la comunitat educativa”.

Articles relacionats