15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

El PP de Gandia creu que és una vergonya la situació dels despreniments de la Col·legiata

– “És una vergonya que fa setmanes que una zona àmplia de la Plaça Major de Gandia en la qual no es pot estar per perill de despreniment”.

– El Partit Popular de Gandia registra una Declaració Institucional per al pròxim ple municipal en la qual sol·licita una actuació urgent per a dotar de seguretat a la Col·legiata i l’aprovació d’un Pla Director plurianual participat per totes les administracions que integren la Fundació.

– La iniciativa es presentarà també en el ple de la Diputació de València i en les Corts Valencianes per a apel·lar a la responsabilitat d’aquestes administracions com a patrons de la Fundació.

– Soler: “Des del PP continuarem ferms en la defensa de el nostre patrimoni artístic i cultural, en aquest cas, en un edifici tan emblemàtic per a la comarca com la Col·legiata de Gandia”

Des de el Partit Popular han assenyalat que “estem preocupats per la situació dramàtica que pateix un de els edificis patrimonials i històricament més importants de la ciutat com és la col·legiata“, afegint que “Els últims episodis de despreniments, humitats, filtracions i altres posen en relleu la necessitat d’una actuació urgent i conjunta per part de les administracions integrades com a patrons en la fundació per a la restauració de la col·legiata”.

Ressaltant que “després de la visita que diputats autonòmics, provincials i regidors del PP realitzem fa alguns dies, el Partit Popular presentarà una iniciativa conjunta en les tres administracions integrades en la Fundació per a urgir-los al fet que actuen de manera immediata, en una inversió que garantisca la seguretat de l’entorn. És una vergonya que fa setmanes que una zona àmplia de la Plaça Major de Gandia en la qual no es pot estar per perill de despreniment”, i a més “un marc d’actuació més ampli, la redacció i aprovació d’un pla director que establisca un diagnostique real i integral de l’edifici, amb una planificació pluriennal d’actuacions i amb pressupost participat per totes les parts integrants de la Fundació”.

Articles relacionats