EL PP COL·LOCA A RITA BARBERÁ A LA DIPUTACIÓ PERMANENT DEL SENAT

Barberá formarà part com a suplent d’este òrgan del Senat, que és el que dóna continuïtat al parlament entre períodes de sessions i entre legislatures. Està compost per 35 membres que conserven la condició de senadors encara després d’expirat el seu mandat o dissolta la Cambra.

El PP ha deixat finalment Barberá sense la presidència de cap comissió, després que li va concedir la de la Comissió Constitucional en la passada legislatura, després d’arribar des de València al perdre l’alcaldia de la ciutat.

Barberá no està investigada ni ha estat imputada per cap tribunal ni està relacionada amb l’operació Taula, en què estan implicats els regidors del grup municipal del PP a l’Ajuntament de València.

En la passada legislatura, el PP també va donar un escó a la Diputació Permanent a l’exalcaldessa de Jerez María José García-Pelayo, investigada per suposades irregularitats en la contractació de l’estand de Fitur del 2004 a la trama Gürtel. Ara és diputada al Congrés i el seu cas seguix en el Tribunal Suprem.

Et Pot Interessar