El PP anuncia noves accions contra el Pativel després d’haver estat rebutjades les al·legacions

La Generalitat ha rebutjat les al·legacions que van presentar particulars i el Grup Municipal del PP de Gandia contra el Pla d’Infraestructures Verdes del Litoral (Pativel), per considerar-lo excessivament restrictiu amb els usos de la franja litoral.

El Grup Municipal Popular ha anunciat que persistirà en la seua batalla en «defensa dels drets dels gandians».
L’Ajuntament de Gandia va tramitar en el seu moment les al·legacions a aquest pla, a través de la Junta de Govern Local i segons el PP, «a esquena del Ple, a diferència de la resta de municipis de la Safor-Valldigna», totes elles rebutjades.
El Grup Municipal Popular i diferents particulars, especialment propietaris de la Platja de l’Auir, van presentar també les seues, que d’igual manera han estat rebutjades per la Generalitat Valenciana, de qui el PP lamenta que negue «el diàleg i la participació pública».
Els populars creuen que arribat aquest punt, la qüestió ha de ser tractada en el ple,per la qual cosa s’ha presentat una moció no resolutiva per al pròxim ple ordinari que se celebrarà dijous 14 de juny.
Víctor Soler, portaveu del Grup Municipal Popular, afirma que “no pot ser que s’haja aprovat el Pativel sense que el Ple de l’Ajuntament de Gandia haja debatut aquesta qüestió. Si no proposa el debat el govern municipal ho proposa el Partit Popular”. 
Soler ha avançat que la moció no resolutiva presentada va en la línia de «defensar els drets dels propietaris de la Platja de l’Auir i per tant, dels ciutadans de Gandia. Protecció sí, com sempre hi ha hagut, però amb expropiacions encobertes no, i més als qui han defensat el nostre litoral de l’horda urbanística socialista i nacionalista”.
Els populars per mitjà del seu Portaveu han recordat «que la destrucció del litoral i la seua urbanització massiva irreversible, dessecant tots els ullals al seu abast, va ser impulsada per socialistes i nacionalistes. El PP mai ha urbanitzat a Gandia. Que no ens venguen una etiqueta ecologista que arriba tard i malament, i perjudica als gandians”.
La moció del PP insta a la Junta de Govern Local a que aprove totes aquelles accions legals que siguen necessàries per que el Pativel no arribe a aplicar-se. 
Al margee, el Partit Popular de la Comunitat Valenciana emprendrà accions legals per a donar cobertura a tots els ciutadans, propietaris i localitats afectades pel Pativel.

Et Pot Interessar