22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

El Partit Popular vol que el pressupost de Gandia contemple partides econòmiques per La Col·legiata i l’Esglessia del Beat

– El Partit Popular assenyala que “Els pressupostos d’Ajuntament tornen a l’ADN Socialista: despesa i balafiament”

– Víctor Soler; “aquests pressupostos no solucionen els problemes de Gandia, ni dels seus veïns, no abaixaran els impostos ni el deute”

Hui han comparegut en roda de premsa el Portaveu Popular Víctor Soler i el regidor responsable d’economia, Daniel Martí, per a donar a conéixer la seua valoració, les seues aportacions i les esmenes presentades sobre la plantilla de personal per al 2020 i sobre els pressupostos que ha presentat el govern de PSOE-Compromís.

Respecte a la plantilla de personal de l’Ajuntament de Gandia, Soler ha volgut assenyalar, en primer lloc el seu respecte absolut als funcionaris de la casa i la labor que realitzen, però no obstant això ha advertit al Govern que estem ja en números molt alts de despesa de personal, i que Soler: “ Els socialistes estan fent el que només ells saben fer , tornar a fer la bola gran, assumint competències que no ens són pròpies. Ja vam dir que la deixadesa de funcions de Ximo Puig i Mónica Oltra ens passaria factura a tots els ciutadans, i mostra d’això és aquest augment de plantilla, perquè aquest Ajuntament està col·lapsat per tots els compromisos adquirits i que no li són propis”.

Per la seua part el regidor Dani Martí ha explicat les esmenes en les quals ha treballat el Partit Popular de Gandia, esmenes que l’única cosa que busquen és disminuir la despesa supèrflua i innecessària, i destinar-ho a partides reals i necessàries com són finalitzar Sanxo Llop, el PAI d’equipaments privats de la platja, remodelació d’instal·lacions esportiva obsoletes, destinar més recursos per a posar fi a les plagues, donar més capacitat econòmica a les Juntes de Districte, per descomptat dedicar més recursos al turisme i més suport a entitats de caràcter social que tan gran labor fan pels veïns de la nostra ciutat. .

Martí ha assenyalat també altres partides del pressupost a reduir, “Especialment estem en desacord amb els 3.000 euros de la Fundació Casal Jaume I, que dona suport al moviment independentista i anticonstitucionalista a la nostra ciutat, i amb el més d’un milió d’euros per a autobombo del Sr. Prieto i la seua Escena Gandia”.

I com el Partit Popular vol ser part de la solució i no del problema, li ha recordat al govern, que ha de continuar reduint deute en major percentatge del qual es preveu en el pressupost, perquè sinó en el 2022 la situació econòmica de l’Ajuntament serà del tot insostenible.

També cal destacar la proposta per part del Partit Popular de Gandia d’incloure en els pressupostos una partida de 15.000 euros per a l’Església del Beat i una partida de 50.000 euros per a restauració de la Col·legiata de Gandia.

*Marti: “En últim lloc demanem que es destine més recursos econòmics en el pressupost municipal a reduir el deute, i que es puga baixar com més prompte millor els impostos als veïns de Gandia”

Articles relacionats