El Partit Popular fa balanç del seu treball durant la pandèmia

El Partit Popular de Gandia ha emés una nota de premsa on han destacat que:

• «Al llarg de l’any han continuat proposant noves mesures amb l’objectiu d’anar solucionant els problemes que anaven apareixent amb el transcurs de la pandèmia, com a test massius per al personal docent o un nou programa de beques per a l’adquisició dels llibres escolars dels xiquets amb menys recursos.

• Soler: “Ens sentim orgullosos de la bona faena realitzada en l’últim any que en què els 9 regidors ens vam posar al costat del Govern local el 10 de març, 4 dies abans de la declaració de l’Estat d’Alarma, però continua quedant molta faena per fer.”

• Soler «Ho vaig dir en el pitjor de la pandèmia i ho repetisc: pot ser que la meua actuació no em faça guanyar vots però em permet dormir a les nits amb la consciència tranquil·la sabent que hem fet el millor per a Gandia.”

En primer lloc, els populars han volgut donar el seu suport a les famílies dels més de 50 morts a causa de la pandèmia a Gandia i que en moments tan dolorosos no han pogut acomiadar-se d’ells.

Pel que respecta al treball realitzat pel Grup Municipal Popular, recalquen que en l’últim any han proposat al Govern local més de 120 mesures de l’àmbit econòmic, social i sanitari.

Els populars van presentar dos plans: el primer va ser el Pla Activa Gandia, un conjunt de 17 mesures, destinat a reactivar l’economia local després del confinament domiciliari. El segon va ser el Pla Gandia Oberta amb un total de 13 mesures amb l’objectiu de preparar la nostra destinació turística per a la temporada d’estiu.

Per al portaveu popular, Víctor Soler, “els populars ens conscienciem des del primer dia que havíem de posar tot el nostre empenyiment a ajudar a la ciutadania que pitjor l’estaven passant. Des del nostre treball d’oposició responsable i lleial a Gandia. El nostre lema va ser i continua sent un dia més, una proposta més”.

Finalment, els populars han advertit al Govern Municipal la necessitat de continuar complint amb les 127 mesures acordades en la Declaració Institucional que va ser acordada per unanimitat en el Ple Municipal.