15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El pàrquing del Centre Històric destí de 230.000 euros per a millores de les instal·lacions

– Gandia inverteix 230.000 € en el pàrquing del Centre Històric

· Els treballs contemplen millores que faran l’espai més confortable, segur i la generació d’una zona d’estacionament per a prop de 100 motos i motocicletes

· Salvador Gregori: “És un luxe tindre 1.200 places públiques d’estacionament per a poder fer polítiques de mobilitat sostenible i de dinamització comercial”

Salvador Gregori, regidor responsable dels pàrquings municipals i Fernando Mut, arquitecte municipal, han informat que durant aquesta setmana donaran inici les obres del pàrquing del Centre Històric on el consistori invertirà prop de 230.000 €.

Durant la jornada de hui, els responsables de l’empresa adjudicatària de les obres han visitat les instal·lacions per a conéixer de primera mà els treballs que es realitzaran destinats a fer més confortable i segur l’espai.

Es tracta d’unes obres que, tal com ha explicat l’edil, consistiran en la introducció de millores en diverses parts del recinte. “El procés d’adjudicació d’aquestes obres l’iniciàrem fa quatre mesos i la setmana passada ja es van adjudicar amb el que aquesta mateixa setmana començaran els treballs” va indicar Gregori qui ha explicat que el consistori ja ha introduït millores en el programari de gestió del pàrquing durant els últims mesos.

La nostra intenció és que aquesta instal·lació que està donant tan bons resultats al Centre Històric estiga en les millors condicions. Aquest ajuntament ha posat en valor els pàrquings públics i aconseguit que tinguen un ús intens que beneficia al comerç. És un luxe tindre 1.200 places públiques d’estacionament per a poder fer polítiques de mobilitat sostenible i de dinamització comercial” va finalitzar l’edil.

Daltra banda, Fernando Mut va recordar que durant els últims anys s’han fet ja treballs com l’obertura de l’espai des de la zona del Raval i ara el que es farà serà la millora de la senyalització, eliminació d’humitats, tancament de la claraboia zenital, entre altres actuacions. A més, se situarà un accés des de la superfície de la plaça per a evitar que els vianants accedisquen al recinte des de les rampes dels vehicles.

Finalment, s’ha informat que amb els nous treballs s’habilitarà una zona d’estacionament per a motos i motocicletes amb capacitat per a 100 vehicles.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats