12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El Natació i Esports Gandia crea una escola tècnica per als més menuts en les instal·lacions de la piscina del Grau

La regidora d’Esports de Gandia, Lydia Morant, acompanyada de la presidenta i l’entrenador del Club Natació i Esports Gandia, Pilar Martí i Eduardo Planas, respectivament, han anunciat que el club impartirà classes tècniques especialitzades per als xiquets i les xiquetes de pre-benjamí i benjamí a les instal·lacions del Centre Esportiu del Grau, després d’arribar a un acord amb la gerència de la piscina.

Es tracta d’un nou projecte del club esportiu que pretén ampliar la seua base, oferint a les xiquetes i els xiquets del Grau que assisteixen a classes de natació “la possibilitat de continuar l’activitat esportiva, amb una preparació especialitzada per part de tècnics del club. Una transició a les categories superiors del NiE Gandia que ja participen en competicions oficials”, ha explicat Martí.  

“Es tracta d’una vella ambició de l’escola del club. La idea de formar base en categories inferiors”, ha apuntat Planas.

Finalment, Morant ha felicitat al club per la iniciativa, “com a regidora d’Esports i nadadora” i ha animat la ciutadania interessada a preguntar al centre esportiu del Grau per aquests nous cursos. 

Articles relacionats