8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

El Grup Popular de Gandia sol·licita la retirada dels enderrocs del Club Nàutic de Gandia

• Els populars consideren “inacceptable” la imatge que s’ofereix d’un dels punts turístics més importants de la platja.

• Soler: “és incomprensible que Diana Morant no haja fet res per a exigir a l’Autoritat Portuària de València la neteja urgent de les instal·lacions”.

Els populars lamenten la situació de conflicte judicial entre les parts implicades però recorden que “els únics que han actuat de manera incorrecta des del principi han sigut l’Autoritat Portuària de València que no ha assumit la seua responsabilitat del fiasco de licitació i l’alcaldessa de Gandia que s’ha tornat a amagar quan ha aparegut el problema”.

Segons el parer del portaveu ‘popular’ és “incomprensible que Diana Morant no haja fet res per a exigir a l’Autoritat Portuària de València la neteja urgent de les instal·lacions” tenint en compte del conflicte que existeix entre les parts implicades. “Diana Morant exerceix la política de l’estruç, sempre que hi ha problemes amaga el cap, quan hauria de ser la primera a arromangar-se i treballar la solució” ha assenyalat Soler.

Soler ha indicat que “una de les zones més turístiques de Gandia no pot permetre’s la deixadesa del Govern local amb una imatge d’enderrocs i residus inacceptable per a la nostra platja”. Soler també ha recordat que el Partit Popular ja va sol·licitar al Govern de Diana Morant aquesta qüestió en l’última Comissió d’Urbanisme celebrada el passat dia 15 d’aquest mes.

Articles relacionats