El Consell d’Esports de Gandia acorda millores en la piscina convertible i instal·larà il·luminació al camp de golf

El Consell d’Esports a l’Ajuntament de Gandia, un organisme on participen la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, tècnics municipals i representants de les entitats esportives de Gandia, ha informat de les inversions que es realitzaran enguany en matèria esportiva gràcies a les ajudes del pla SOM+ de la Diputació de València, consistents en la millora dels vestidors de la piscina convertible per fer-los accessibles per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. A més, se substituirà l’actual caldera de la piscina convertible i milloraran els accessos al poliesportiu, pista d’atletisme i pistes traseres. En el mateix àmbit d’ajuts, també s’instal·larà il·luminació en el camp de beisbol de la platja de Gandia.

En primer lloc, es va aprovar per unanimitat la proposta de l’ús de les instal·lacions esportives municipals per part dels esportistes d’elit. D’aquesta manera, els esportistes considerats d’elit, nascuts a Gandia o que desenvolupen la seua activitat en club de la ciutat, podran utilitzar les instal·lacions de manera gratuïta.

El segon aspecte, va ser l’informe de l’estat de les obres de condicionament i millora que s’estan realitzant a la pista d’atletisme. Uns treballs que ja han finalitzat a la pista consistents en actuacions a la part sintètica, zona de llançaments, vorada perimetral, zona d’eixida, repintat de la pista i reparació de la ria. A més, també es va donar compte de l’estat dels treballs d’instal·lació de nous lavabos públics.

Pel que fa a les subvencions a entitats esportives per a 2018, Lydia Morant va informar els membres del Consell que tots aquells clubs que han tramitat els ajuts i aportat la documentació necessària, ja han cobrat els convenis signats per a aquest any.

En el cinqué punt de la reunió, es van abordar les bases i criteris que regiran de cara a l’adjudicació d’ajudes en l’any 2019. Unes ajudes que es faran per concurrència competitiva i que bàsicament comptaran amb els criteris que s’han aplicat fins ara.

Et Pot Interessar