10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El Consell col·labora amb Gandia per a potenciar i promocionar la ruta ‘Territori Borgia’ en 2021

– Turisme Comunitat Valenciana destinarà 100.000 euros a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia per a potenciar la ‘Ruta dels Borgia’ durant 2021.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca Territori Borgia.

Aquest acord permetrà a Gandia realitzar accions enfocades a la creació de contingut per a la interpretació del patrimoni perquè els turistes puguen comprendre i descobrir la història i la influència dels Borgia de manera accessible i lúdica.

A més, l’ajuntament de Gandia impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals, així com disseny, edició i impressió de material promocional.

Així mateix, es contemplen accions de dinamització turística per part de l’Ajuntament de Gandia, que aniran des d’actuacions amb mitjans de comunicació i *prescriptores, a més de l’organització d’esdeveniments de promoció turística, com la ‘Fira Borgiana’, que es preveu, si la situació sanitària ho permet, que se celebre durant el mes de desembre.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Gandia i la del producte ‘Territori Borgia’.

Articles relacionats