10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El Consell col·labora amb Gandia per a potenciar i promocionar la ‘Ruta dels Borja’ en 2020

– Turisme Comunitat Valenciana destinarà 100.000 euros per a impulsar el posicionament de la marca ‘Territori Borja’

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’ durant 2020.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca ‘Territori Borja’.

Aquest acord permetrà establir un nou pla de comunicació per a Gandia, en el marc de la ciutat com a destinació turística intel·ligent, que ajudarà al sector turístic local en matèria de promoció i comercialització de la ‘Ruta dels Borja’, durament afectada per la crisi sanitària de la COVID-19.

A més, aquest conveni impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals, així com accions de dinamització turística per part de l’Ajuntament de Gandia, que aniran des d’actuacions amb mitjans de comunicació i prescriptors, a disseny, edició i impressió de material promocional, entre altres.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Gandia i la ‘Ruta dels Borja’.

Articles relacionats