10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El col·legi Gregori Mayans ha registrat un positiu en una alumna de 4t de Primària

– Balanç de la primera setmana de la tornada a les aules a la Safor

A la primera setmana de la tornada a l’escola a la Safor ja s’ha comptabilitzat els primers casos de contagis per coronavirus. Abans de l’apertura de les aules van ser el Col·legi Públic Alfàndec de Tavernes de la Valldigna, l’Escola Infantil el Caragol d’Oliva, el Col·legi Sant Francesc de Borja i el Joan Martorell de Gandia, els que alguns treballadors van ser positius per Covid-19. Als que se l’han practicat els protocols de la quarantena de 14 dies en els seus domicilis i Salut Pública ha realitzat el seguiment a tots els contactes estrets, tant laborals com familiars i socials.

Al llarg de la setmana s’han registrat casos positius de coronavirus en dos centres educatius de Gandia:

– CEIP Joan XXIII on des de la direcció del centre s’ha comunicat a les famílies de 4t de Primària i Infantil de 4 anys la detecció de dos casos per coronavirus. Salut Pública va establir el protocol marcat pel qual l’alumnat de totes dues aules han sigut aïllades als seus domicilis durant de 14 dies.

– Col·legi Gregori Maians on s’ha detectat un positiu a una alumna de 4t de Primària. Sanitat Pública ha decretat confinament per al seu cercle estret en tractar-se d’un grup de convivència no estable i, per tant, s’havia mantingut distàncies amb la resta del grup. 

Incidència del coronavirus a la Safor

Aquest cap de setmana s’han confirmat al Departament de Salut de Gandia 53 nous casos positius de coronavirus, 20 el dia 12 i 33 casos el dia 13. El total de casos positius és de 865 des de l’inici de la nova normalitat.

A l’Hospital Comarcal es troben 14 persones ingressades en planta i 3 en la Unitat de Vigilància Intensiva

Articles relacionats