El col·legi Esclaves consolida el seu projecte d’internalització

– El col·legi Esclaves incorpora més projectes Erasmus+ i eTwinning per a consolidar el seu projecte d’internalització

El col·legi Esclaves SCJ de Benirredrà consolida el seu Pla d’Internacionalització durant el curs 20-21 gràcies a la participació d’alumnes i professors de totes les etapes educatives del centre en diferents projectes Erasmus+ i eTwinning.

Els objectius i temàtiques dels projectes Erasmus+ abasten aspectes tan innovadors com la formació del professorat en noves metodologies actives d’aprenentatge, el desenvolupament de les competències STEAM i el Pensament Computacional entre els alumnes i el foment de l’activitat física i hàbits de vida saludable entre els nostres estudiants. Tots aquests projectes es realitzen en col·laboració amb altres països de la Unió Europea com el Regne Unit, França, Bèlgica, Polònia, Suècia, Alemanya, Grècia, etc.

A més, s’ofereix a tot l’alumnat de Cicles Formatius la possibilitat de realitzar totes o una part de les pràctiques d’empresa a l’estranger (Itàlia, Irlanda, Lituània). Sens dubte, aspectes que potencien la qualitat de l’ensenyament i milloren al mateix temps la competència en llengua estrangera de tots els participants.

Com a novetat, i a causa de la impossibilitat de realitzar mobilitats, enguany s’han desenvolupat nombrosos Projectes eTwinning que, d’una banda, han permés acostar aquest tipus d’activitats a les etapes d’Infantil i Primària, i per un altre han fet possible que els alumnes de l’ESO contacten, a través d’una plataforma virtual, amb altres alumnes europeus fomentant la col·laboració i cooperació entre ells per a aconseguir un objectiu comú utilitzant sempre una llengua estrangera i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Per al pròxim curs, segueixen amb la mirada posada en la contínua millora de tots aquests programes i s’amplia l’oferta incorporant un nou projecte per als alumnes de Cicles Formatius que podran participar en estades de fins a 1 mes de duració per a realitzar les seues pràctiques d’empresa en països com Malta, el Regne Unit, Portugal, Bèlgica, etc.

D’altra banda està obert el període de preinscripcions d’Educació Infantil (3 anys) i Cicles Formatius (Gestió Administrativa i Activitats Comercials) . Es pot conéixer més sobre el projecte educatiu i instal·lacions apuntant-se en la web del centre a les jornades de portes obertes que es realitzaran els pròxims dies 7 i 10 de maig a les 17.30 per a l’alumnat de Cicles Formatius.

Fotografia d’arxiu

Et Pot Interessar