El col·legi Divina Aurora de Tavernes estrena aula de 2 i 3 anys

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha habilitat  una nova aula per a alumnes de 2 i 3 anys en el Divina Aurora. Esta actuació, que s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, s’ha realitzat durant l’estiu per a acollir amb el nou curs els alumnes. La primera setmana d’octubre s’ha iniciat l’activitat amb l’arribada dels menuts que han estrenat les instal·lacions equipades tenint en compte les necessitats d’este grup d’edat i de les activitats previstes.

Així, la nova aula té un accés independent i banys contigus a les instal·lacions. De la mateixa manera, s’ha creat una zona diferenciada en el pati per a l’esbarjo dels menuts. L’aula, a més, ha estat dissenyada assegurant unes condicions de lluminositat òptimes i finestres baixes per a permetre la visió dels menuts. A més, el perímetre ha estat concebut amb panells de fusta colorits per a oferir un ambient agradable.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha destacat esta inversió «que referma la nostra aposta per l’educació pública, i per la millora de l’oferta de places, especialment en la franja de 2 a 3 anys». «A més, hem d’agrair la implicació del centre en general, i de la seua directora Isabel Manclús en especial, per a dur a terme esta millora, i per la dinamització del barri que des de l’educació estem duent a terme», ha conclòs Jordi Juan.

La regidora d’Educació, Bea Ferreres, s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultat, i ha ressaltat el compromís de l’Ajuntament per a ampliar l’oferta gratuïta i pública d’escolarització del tram d’edat de 2 a 3 anys. «Un dels objectius d’este govern era donar resposta a la demanda de la ciutadania per a oferir places públiques i gratuïtes, i la construcció d’esta aula referma el nostre compromís» ha destacat la regidora.

Amb estes actuacions, l’Ajuntament suma una inversió total de 55.000 euros de recursos propis, amb els 43.000 euros que ha invertit en la construcció de l’aula i els 12.000 euros invertits en els treballs previs. Per al curs 2018-2019 Tavernes de la Valldigna disposa de 76 places públiques i gratuïtes per al tram d’edat de 2 a 3 anys.

Et Pot Interessar