EL COL·LEGI D’ECONOMISTES S’INTEGRA EN LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE LA SAFOR

El president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, Rafael Juan, i els representants de cadascuna de les associacions que conformen la Federació, han acordat aquest dimarts en Junta Directiva Ordinària, aprovar la sol·licitud del Col·legi d’Economistes de València (COEV) per a integrar-se en FAES. Cal recordar que el president del COEV, Juan Manuel Pérez, va signar el passat 15 de gener, el conveni de col·laboració.

Eixe conveni pretén potenciar i enfortir un major coneixement entre ambdues entitats a través d’accions que redundaran, tal com va explicar Juan, “positivament” en el desenvolupament econòmic de la comarca. Per la seua banda, Pérez va assenyalar que la signatura d’aquest conveni es produeix perquè per primera vegada el Col·legi ha decidit tenir presència, més enllà de València, obrint-se així cap a les comarques centrals.
Amb aquesta incorporació són ja 17 les associacions i entitats que configuren FAES: Associació d’Empresaris de Daimús i els seus polígons, Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Safor, Associació d’Empresaris de la Safor, Cooperativa Transports La Valldigna; Associació de Promotors Immobiliaris, Constructors i Agents urbanitzadors; Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor, Associació Immobiliària de la Safor i la Marina Alta, Associació d’Empresaris Ciutat del Transport, Associació de Comerciants d’Oliva, Associació d’empreses de Lloguer d’Apartaments Turístics, Cercle d’Economia de la Safor, Gandia Comercial Centre Històric Cooperativa Valenciana, Associació per al Networking de la Safor, Associació d’Hostaleria d’Oliva, Associació d’Empresaris Polígon Industrial del Brosquil; Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç i, finalment el Col·legi d’Economistes de València.
A més, un altre dels acords abordats durant la Junta Directiva ha estat l’aprovació d’un Pla de Comunicació a través del que es pretén donar una major cobertura a totes les associacions que conformen la Federació. La nova actualització de la plantilla de WordPress en la pàgina web permetrà destacar les notícies que tant des de FAES com de la resta d’associacions es produïsquen. Així mateix, s’afegiran bàners amb la finalitat de que les empreses que així ho desitgen puguen incloure els seus espais publicitaris en el portal web.

Et Pot Interessar