12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Col·legi de Titulars Mercantils i Empresarials s’integra en FAES

El Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València (COMEVA) ha passat a formar part de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES), després de l’acorsd per unanimitat pres en la reunió ordinària de junta Directiva celebrada el passat 20 de novembre.
En el punt tres de l’ordre del dia se sotmetia a l’aprovació la sol·licitud d’incorporació del Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València. Els vocals seran el degà, Juan José Estruch Escriva, i Héctor Pardo Peiró, Vocal 4t de COMEVA. En la Junta Directiva de FAES estarà com a representant el degà i com a Suplent  Héctor Pardo.
La directiva ha expressat la seua satisfacció per l’augment d’un membre més en la patronal Comarcal. Un total de dinou associacions, dos col·legis oficials i una empresa directament associada conformen la Federació.
El president de FAES, Miguel Todolí, ha agraït a COMEVA la seua integració en la Federació i ha destacat el respecte i la col·laboració entre les associacions que han aconseguit que la Federació siga reconeguda com la Patronal Empresarial de la Comarca.
D’altra banda, Todolí ha indicat que la Federació està a la disposició de les associacions per a resoldre qualsevol problema que afecte al col·lectiu empresarial i anima a les associacions que no estan en la Federació al fet que s’associen i comproven els avantatges de l’associacionisme empresarial.

Articles relacionats