9.4 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

El col·legi Calderón impulsa un taller de formació per ajudar a trobar treball

El col·legi M.A.S. de Calderón en col·laboració amb la  Fundació Key Executive de la Comunitat Valenciana organitza tres tallers gratuïts amb l’objectiu de millorar l’ocupació i proporcionar les eines necessàries per a la cerca d’ocupació.

Els tallers s’organitzaran en el centre educatiu M.A.S. de Calderón del Grau de Gandia i van destinats a persones desocupades o als qui vulguen millorar la seua situació laboral actual.

Taller 2: “Entrevista de Selecció”

Data: dijous 14 d’octubre

Horari: de 16,00 a 19,00

Lloc: Col·legi M.A.S. de Calderón (C/ Les Foies nº7 Grau Gandia)

INSCRIPCIONS: 96 284 19 44

L’entrevista de treball és l’element més crític en el procés de selecció. És el millor dels mitjans de què es disposa per a reflectir la informació que demostre la nostra motivació i adequació al lloc de treball al qual optem.

Les entrevistes de selecció constitueixen la tècnica més àmpliament utilitzada en els processos de selecció. El seu ús és quasi universal en totes les empreses i permeten la comunicació en dos sentits: els entrevistats/as obtenen informació sobre el candidat/a i est/a sobre l’organització.

En aquest sentit, les dinàmiques de grup i les proves psicotècniques són, al costat d’ella, proves de selecció que cada vegada estan adquirint major protagonisme en els processos per a complementar la informació de l’entrevista i prendre la decisió de contractació.

Objectius: Adquirir les habilitats i capacitats necessàries per a superar amb èxit les entrevistes de treball.

Continguts:

• Tipus d’entrevistes
• Com preparar una entrevista.
• Estructura i continguts de l’entrevista.
• Consells pràctics en el transcurs d’aquesta.
• Què són les dinàmiques de grup.
• Tics per a afrontar les dinàmiques de grup.
• Què són les proves psicotècniques.

Articles relacionats