El col·legi Abad Sola acomiada el curs amb teatre

«El món del teatre, infinitament fascinant com la vida, com deia Arthur Miller, és una ferramenta que ens  permet treballar  a l’aula emocions, sentiments i habilitats que resultaria molt difícil d’aconseguir pels nostres alumnes amb uns altres tipus  d’aprenentatge». Des del col·legi Abad Sola de Gandia aposten per aquesta forma de treballar i per això i mitjançant la participació de l’escola en el Projecte Erasmus +: Film and Drama, han preparat un fi de curs on la màgia del teatre es fa present d’una manera especial.

Els alumnes representen a la resta de cursos tot el treball realitzat i així gaudir tots, grans i menuts, de l’habilitat, tècnica i expressivitat dels nostres artistes. En castellà, valencià o anglès, els alumnes d’Abad Sola podran transmetre la seua experiència amb el teatre i gaudir d’aquella dels altres, amb la representació d’obres com “Emociónate”, “Let’s go to London”, “L’envejós d’Alcalà”, “L’Hospital Tranquil”, “Mitos  Griegos “   o “The Wizard of Oz”.

A més, els alumnes de 2n i 3r d’ESO, participants en el projecte Erasmus+, treballaran el món de  l’art teatral d’un mode més personal , gràcies al taller preparat per Laura Moise, D’Act & Play, sobre els punts de vista escènics (viewpoints)

La setmana d’experiències  culminarà el dijous i divendres amb la representació de tot aquest treball a les famílies.  A més de les obres de teatre  es completarà tota esta vivència amb un recital de poesia, activitats esportives diverses i el festival musical infantil.

«Ens espera una setmana plena de reptes i nervis, però també  d’emoció i satisfacció per la tasca realitzada!, apunten des del centre.

Et Pot Interessar