10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El club de vòleibol Piles comença la temporada en il·lusions renovades

Aquest divendres dia 15 d’octubre es jugarà el primer partit de la temporada 21/22 a Piles, és de caràcter amistós entre Gloriamar Vòlei Piles i Global Wyp Gandia.

El seu coordinador Josep Sanfelix ha explicat que: L’equip Gloriamar Vòlei Piles jugarà enguany la lliga infantil zonal de la federació de voleibol,
enquadrada en el grup 4 junt amb C.V. Gandia, C.V. Xàtiva Roig, C.V Xàtiva Groc, Real de Gandia i Nou Vòlei Alzira.

Després de dues temporades amb parades intermitents en la competició i entrenes, l’equip de Piles afronta aquesta temporada amb molta il·lusió i amb ganes de competir, portant el nom de Piles al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Aquest magnífic grup de jugadores fa història ja que serà el primer equip femení de Piles que competirà en una lliga federada d’esports, i a més fan una crida “us convidem que vingueu a animar i a gaudir de tot el coratge i lluita que posen en cada punt”. “Volem fe un agraïment especial al nostre patrocinador, Restaurant Gloriamar, per estar sempre al costat del Vòlei, i a l’Ajuntament de Piles per la seua ajuda en els llargs desplaçaments que ens esperen”.

Des de l’ajuntament han assenyalat que “us desitgem, a tots els equips i esportistes de Piles, molta sort i sobretot, el nostre desig de gaudir i aprendre de cada partit”.

Articles relacionats