25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

El Club de Tenis Gandia es corona al Torneig Tecnifibre celebrat en les seues instal·lacions

– Èxit del Tenis de la Safor al torneig Tecnifibre realitzat a les pistes del Club de Tenis Gandia

– El Club de Tenis Gandia demostra el seu bon fer al torneig Tecnifibre 

El gandià Higinio Sanchis i la vallera Carmen Lledo van ser profetes a les seues pistes de terra i es van proclamar campions del circuit Tecnifibre disputat durant tota la setmana en les pistes del Club de Tenis Gandia.

Sanchis va ser campió després de véncer en categoria absoluta a Pascual per un marcador de 6-3, 3-6 i 10-8 en un partit interminable que es va dilucidar amb la mort sobtada.

Higinio va fer revenja de la derrota del seu company Samuel Martínez en semifinals davant Pascual que truncà una final enterament local.

En la categoria infantil Carme Lledo no va fallar i va derrotar també en l’últim set a Carmen Fernández que havia derrotat en l’anterior ronda a la gandiana Loles Carbo. El resultat final va ser de 6-2, 1-6 i 10-6 per a la de Tavernes.

En la categoria cadet, Paco Martí del CT Gandia va perdre la final davant Íñigo Lara per un ajustadíssim 5-7, 6-3 i 10-8. Va ser una autèntica llàstima no poder amarrar una victòria en un partit que Martí tenia dominat.

Destacar també el subcampionat en categoria benjamí de Megan González i les semifinals en categoria aleví d’Alize Gutiérrez.

Sens dubte un gran resultat per als pupils de Doro Martínez que continuen collint triomfs en aquest circuit provincial. Aquesta setmana el circuit es trasllada a les pistes del CT Pego mentre que el torneig de Tavernes que havia de disputar-se després se suspén definitivament.

Articles relacionats