25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

El Centre d’Acolliment Sant Francesc d’Assís envia un missatge de tranquil·litat

Des del Centre d’Acolliment Sant Francesc d’Assís han volgut transmetre un missatge de tranquil·litat per a totes aquelles persones que ens crideu diàriament.

“A la casa estem tots bé. Des de fa més de 15 dies que no entra cap voluntari, per a previndre contagis. Se us fa molt en falta, sou un gran suport. Però, malgrat ser bastants menys mans, entre els dos germans responsables del Centre i el mateix personal de la casa el traiem tot avant.

Des de primera hora del matí desinfectem cada racó, ens encarreguem de la higiene dels malalts, cuinem i realitzem totes les tasques que comporten atendre les persones convalescents. Tot ajustant-nos a les recomanacions de prevenció que ens marquen les autoritats sanitàries per a evitar que aquesta crisi sanitària ens afecte.

També volem recordar que tot això no seria possible sense els nostres benefactors, amics que ens fan arribar les seues donacions, persones anònimes, empreses privades, administracions públiques i entitats que ens ajuden i que en aquests temps difícils continuen fent-ho.

Preguem amb les nostres oracions a Sant Francesc d’Assís i el Cor de Jesús per a poder afrontar aquesta situació i que ens ajuden a tindre una ràpida recuperació.”

Articles relacionats