Dos homes viatjaven en un furgó amb 1’3 milions en metàl·lic

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a dos homes com a presumptes autors d’una infracció administrativa a la llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del terrorisme, després de requisar-los 1.290.600 euros trobats en el furgó en el qual es desplaçaven.
Els fets van succeir aquest dimecres al voltant de la 1.00 hores, quan els dos homes, amb edats de 29 i 39 anys, circulaven pel municipi de Sagunt amb un furgó de transport de mercaderies, segons ha explicat el cos policial en un comunicat.
Els agents, dins dels dispositius establits de forma permanent amb l’objecte d’evitar el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme a València, requisaren 1.290.600 euros a l’interior del furgó de transport de mercaderies després de procedir a la seua inspecció.
D’aquesta forma, els agents van procedir a la sanció dels dos autors implicats en una infracció administrativa a la llei 10/2010 de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del terrorisme. Les diligències han sigut lliurades al Servei de Prevenció de Blanqueig de Capitals.

Et Pot Interessar