14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Diana Morant farà pública l’enquesta sobre turisme en la nova jornada del Pla de Turisme Intel·ligent

L’Urbalab acollirà el proper dilluns 25 de febrer una nova jornada de treball ‘Pla Director de Turisme Intel·ligent’. La trobada comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de gestió turística, Diana Morant; Iñaki Gaztelumendi, consultor especialitzat en estratègia turística; Gonzalo Pellejero i Sergio Serna, de l’empresa TechFriendly, experta en tecnologies que s’encarrega d’assessorar en aquest pla d’actuació turístic que permetrà a la ciutat ser més competitiva i sostenible.
També està prevista l’assistència a la sessió de un representant de  Turisme Comunitat Valenciana, membres de la corporació municipal, de la Mesa de Turisme, representants veïnals, empresarials i del sector turístic de Gandia.
Després la primera trobada, es van establir dues línies principals:
– Necessitat de disposar d’un full de ruta consensuat i compartit pel sector turístic perquè el treball conjunt vaja en la mateixa direcció
– Aprofundir en la idea que cada dia la distància entre aquell que ven el producte turístic i el client és més gran, de manera que cada vegada són més importants i necessaris els ponts virtuals que els uneixen, que són les plataformes on line.
Per poder obtindre els recursos necessaris per a afrontar aquests desafiaments, es va acordar posar en marxa una enquesta oberta a la ciutadania on els participants expressaren les necessitats que en matèria turística, ha d’afrontar Gandia com a destinació turística.
Una vegada aconseguida la informació, durant la segona jornada s’analitzaran els resultats per establir les línies mestres i propostes concretes que, de manera consensuada amb el sector, s’han de posar en marxa.

Articles relacionats