DIANA MORANT DIU ESTAR TRANQUI·LLA DAVANT LA QUERELLA DEL PP: “VAM FER EL QUE ERA MILLOR PER A GANDIA”

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha valorat aquest dijous l’admissió a tràmit de la querella presentada pel Partit Popular contra membres de l’actual govern i funcionaris de l’Ajuntament de Gandia pels fets ocorreguts immediatament després del ple d’investidura al darrer mes de juny, quan es va impedir l’accés a despatxtos a regidors i personal del PP.

 

“Estem tranquils davant la querella presentada pel PP i les falses acusacions que es fan en ella. Vam fer el que era millor per a Gandia. El meu treball en aquelles primeres hores de legislatura era protegir tota la informació de l’ajuntament i sobretot, la de l’empresa pública perquè no es destruira o desapareguera.L’única cosa certa que argumenten és que els impedirem l’accés a uns despatxos que ja no eren d’ells. Dissabte va ser la investidura i el PP ja no era govern. ¿Com no anàvem a impedir l’accés a les oficines municipals i a IPG a les mateixes persones que van fer desaparéixer ordinadors, van esborrar discs durs o van patir misteriosos robatoris quan eren govern?”, afirma l’alcaldessa, qui es pregunta què amagaven aquests ordinadors i aquests papers que pretenien recollir perquè quan ja no eren govern, una de les denunciants intentara entrar a l’ajuntament a les 3 del matí, o per quin motiu una altra de les querellades va intentar entrar a les oficines d’IPG a les 6 del matí 48 hores després de perdre l’alcaldia.

La decisió d’impedir l’accés ha permés que la gent sàpiga què va passar en els 4 anys de govern d’Arturo Torró. “A qui li cap al cap que Torró i el seu personal de confiança pretengueren seguir en els seus despatxos una vegada havien perdut el govern?”, es pregunta Morant. “Van tenir tres setmanes des de les eleccions fins a la investidura per recollir les seues coses i material personal. Quina pressa tenien el mateix dissabte, el diumenge o el dilluns següents per accedir a les dependències municipals o a IPG?”,  declara l’alcaldessa de Gandia.

Morant ha matisat que “sí se’ls va permetre accedir als despatxos però baix un protocol que preveia que els funcionaris garantiren que no es destruïa res o s’endugueren material de l’ajuntament o l’empresa pública. Tota la documentació i ordinadors van ser posats sota la custòdia del secretari de l’ajuntament que va ser qui va tutelar que es compliren tots els drets dels treballadors i sobretot, per evitar que es destruís res”.

Finalment, la primera autoritat municipal ha volgut deixar clar que “la intenció del PP és passejar a l’alcaldessa de Gandia pels jutjats en plena campanya electoral. Tot aquest circ mediàtic que està intentant muntar no farà que abandonem la nostra intenció de seguir treballant per la ciutat i els seus veritables problemes”.

Et Pot Interessar