Detingut l’autor de tretze robatoris en col·legis, poliesportius i habitatges de la Safor

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 41 anys per la seua presumpta implicació en robatoris en diversos poliesportius, camps de futbol, centres escolars i habitatges, principalment el mes de març de 2019 en Ador, Palma de Gandia, Ròtova, Alfauir, Almoines, Piles, i l’Alqueria de la Comtessa, segons ha informat la institució en un comunicat. Els agents donen així per finalitzada l’operació que han batejat com a Superluna per tal d’esclarir els diveros robatores que s’estaven registrant en instal·lacions públiques de diveros municipis. 

Després de conèixer  la comissió de diversos robatoris amb força en les coses en nombrosos municipis de la comarca, amb la consegüent alarma social, agents de l’equip ROCA de Gandia iniciaren una recerca que va permetre detectar algunes coincidències en el «modus operandi» i similitud en els objectes que es sostraien (objectes amb ràpida eixida en el mercat il·legal i així aconseguir diners en el menor temps possible).

Amb eixe dispositiu en marxa s’ha aconseguit localitzar i detindre a l’autor, i esclarir 13 robatoris amb força en les coses després del registre delseu domicili, i recuperar nombrosos objectes robats, així com la devolució dels mateixos als seus legítims propietaris. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats de Gandia.

Et Pot Interessar