Detinguda una dona per retindre per força en un home a la seua casa

• La dona li va amenaçar verbalment i amb un ganivet a la víctima

• Els agents van haver d’entrar per força al domicili davant la negativa de la dona a obrir-los amb l’ajuda del bombers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 43 anys, com a presumpta autora d’un delicte de detenció il·legal i un altre d’amenaces amb arma blanca, després d’impedir a un home abandonar el domicili. La sospitosa fins i tot pel que sembla va arribar a amenaçar-li amb un ganivet.

Els fets van ocórrer cap a les tres menys quart de la matinada, quan agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un habitatge de Gandia, on pel que sembla hi havia una persona retinguda en contra de la seua voluntat.

Una vegada en el lloc els policies van accedir a la finca i en pujar al pis i escoltar colps i crits que procedien de l’interior del domicili, van trucar a la porta, cridant una veu de dona «anar-vos  d’ací, conec gent poderosa que farà que us tiren de la policia”.

Davant la negativa reiterada de la dona a obrir la porta, i en escoltar els agents a un home demanar ajuda, aquests van sol·licitar la presència dels bombers que finalment van aconseguir obrir la porta, per a continuació els policies localitzar a la víctima i a la sospitosa en el seu interior.

Els agents van esbrinar que la víctima havia acudit al domicili de la dona, ja que l’ajuda amb alguns problemes, i aquesta hauria tancat la porta, deixant-li sense eixir en tot el dia, arribant fins i tot pel que sembla amenaçar-li de mort esgrimint un ganivet, per la qual cosa l’home va decidir ja de nit telefonar a la policia.

Finalment, realitzades totes les gestions oportunes per a l’esclariment del succeït, els agents van detindre a la dona com a presumpta autora dels delictes de detenció il·legal i amenaces amb arma blanca.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.