• Les voreres del camí s’havien deteriorat pel pas dels vehicles i les fortes pluges

• Les actuacions de millora en les vies rurals s’ampliaran a la resta de camins del terme municipal amb necessitat de reparació o asfaltatge

L’Ajuntament de Tavernes ha reparat les voreres del camí de l’Hort del Molí que s’havien descarnat a causa del trànsit de cotxes i camions i l’erosió provocada per les fortes pluges. L’actuació reforça les zones més danyades i eixampla el camí asfaltat per a evitar possibles accidents de tràfic.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que “hem iniciat les actuacions de millora de les vies rurals al camí de l’Hort del Molí pel seu deteriorament, i progressivament actuarem en la resta de camins amb necessitats de reparació o millora seguint la planificació plantejada a l’últim Consell Agrari”.

Així, la pròxima setmana està previst que comence l’asfaltatge del camí de les Llenques i el travesser del camí d’Herrera.

A més, el departament d’Agricultura ha estat treballant durant setmanes en la reparació i condicionament de camins i barrancs en la zona del Massalari, després que les fortes pluges de principis del mes de novembre arrossegaren pedres i sediments.