11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Desil·lusió a les Escoles de Ciclisme per la falta de data pel començament de les competicions

– Ni la fase 3, ni la nova normalitat han aclarit els dubtes del començament de la temporada ciclista a la Comunitat Valenciana

– Ja s’han cancel·lat carreres fins al mes de juliol.

En principi, la temporada havia de reiniciar-se a principis del mes de juliol a Fontanars dels Alforins, però la suspensió de les festes ha fet que tots els actes esportius també s’anul·len.

Aquesta mateixa circumstància està ocorrent amb totes les carreres d’escoles que s’organitzen coincidint amb les festes patronals. Se suspenen les festes i tots els esdeveniments també corren la mateixa sort per la qual cosa serà complicat que els xiquets córreguen alguna carrera aquesta temporada.

Molts monitors i pares veuen com els xiquets s’estan desmotivant cada dia que passa i pregunten cada dia, “quan correrem?, o perquè entrenem?

Mentrestant la Federació de Ciclisme no és capaç de menejar fitxa i aclarir la situació, aquest fet fa que moltes de les persones d’aquest esport es pregunten per la devolució de la llicència federativa. Tant els pares com els patrocinadors han hagut de desemborsar uns bons diners amb el material i és normal que ara busquen alguna compensació d’on siga i demanen a la Federació de Ciclisme que aporte solucions a aquesta situació abans del que diga el govern valencià sobre aquest tema. Aquest esport és dur i portar a un xiquet a practicar ciclisme és molt sacrificat per a ells i més si cap, quan no hi ha competicions que els motive. 

Ara tots tenen l’esperança que es celebre la contrarellotge individual d’escoles i cadets per a mijants d’agost a Vilanova de Castelló, els organitzadors esperen realitzar-la però encara no han parlat amb els responsables del consistori local.

IMG 20200621 WA0019 1D’altra banda hui s’han retrobat a Tavernes les dos veteranes i pioneres del ciclisme valencià la vallera Rosa Sansaloni primera recordista de l’hora i la de bocairent María José Silvestre primera espanyola a guanyar les 24 hores de Le Mans.

Les dos ciclistes amb un grup d’amigues han realitzat un entrene per la comarca de La Safor de prop de 70 quilòmetres amb un desnivell positiu d’una mica de més de 1200 metres.

Cal destacar que Silvestre estrenava bicicleta gràcies a la marca Conor que li l’ha cedida una per al seu ús.

Articles relacionats