14.4 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Cs Gandia sol·licita la incorporació immediata de la infermeria escolar

• Renolt: “Si la Conselleria no ho posa en marxa, hauria de fer-ho el Consistori amb part del pressupost per a Fira i Festes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha sol·licitat “la incorporació immediata de la infermeria escolar”. “És un servei inqüestionable i fonamental en aquests moments de crisi sanitària”, ha defensat.

Segons el regidor, “facilitaria la prevenció i el seguiment sanitari, el control i el foment de bons hàbits per a evitar el contagi del virus”. A més, ha argumentat, “és clau per a generar seguretat, confiança i tranquil·litat als pares i docents”.

Per això, ha proposat, “si la Conselleria no ho posa en marxa, hauria de fer-ho el Consistori amb part del pressupost per a Fira i Festes, que per cancel·lació, no es realitzarà”.

De la mateixa forma, ha explicat, “part d’aquests diners per a la fira també haurien de destinar-se per a donar suport a les famílies que més el necessiten”. “Mitjançant un pla de gestió de beques municipals de menjador podrien ampliar-se aquestes ajudes a les famílies que es queden fora”, ha concretat.

Articles relacionats