18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Cs Gandia proposa la instal·lació de pàrquings per a bicicletes i patinets en els col·legis

• Renolt: “Registrem la iniciativa al juliol; però ara, en la setmana de la mobilitat i amb la volta a l’escola, el govern no té excusa per a no fer-lo”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha proposat “la instal·lació de pàrquings per a bicicletes i patinets en els col·legis”. “Si li demanem als escolars que utilitzen aquests vehicles per a anar a l’escola, hem de proporcionar-los un aparcament”, ha esgrimit.

Segons Renolt, “l’Ajuntament ha de ser conseqüent amb les seues recomanacions”. Per això, ha argumentat, “Cs li torna a posar sobre la taula una iniciativa, que ja registrem fa dos mesos, i que hui és encara més necessària”, ha declarat, al mateix temps que ha defensat que “els pàrquings en els col·legis fomentarien l’ús d’aquesta mena de vehicles perquè facilitarien la seua custodia”.

Per a Renolt, “així és com se celebra la setmana de la mobilitat, prenent decisions que permeten una mobilitat sostenible”. Per això, ha explicat, “esperem que es tinga en compte aquesta petició”. “El govern municipal no té excusa per a no posar-la en marxa si diu que aposta per una mobilitat respectuosa amb el medi ambient i recomana als escolars que vagen amb bici o patinet a l’escola”, ha conclòs.

Articles relacionats