Comunicació Audiovisual és el grau més sol·licitat al campus de Gandia de la UPV amb 216 aspirants en llista d’espera

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha cobert el 100% de les 325 places oferides en la preinscripció per a Graus Universitaris del curs 2018 – 2019. En algunes titulacions s’ha admès a un xicotet contingent d’estudiants extra que la titulació pot absorbir i que pot cobrir possibles baixes.
Jesús Alba, director del Campus de Gandia, ha destacat l’èxit de la demanda del nou Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual, únic a Espanya, que té una llista d’espera de 52 persones per a les 15 places oferides; també augmenta la demanda del Grau en Tecnologies Interactives, que va començar a impartir-se l’any passat i que compta amb una llista d’espera de 58 estudiants, comptant amb l’admissió de 6 estudiants extraordinaris. La titulació més demandada segueix sent el Grau en Comunicació Audiovisual, amb 15 estudiants admesos fora de contingent, una llista d’espera de 216 persones i una nota de tall de 9,69.
El Doble Grau ADE – Turisme té una nota de tall de 8,15 i una llista d’espera de 30 persones per a les seues 15 places i el Grau en Turisme té una llista d’espera de 37 persones, més 20 persones admeses fora de contingent. El Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge ha admès a 20 estudiants extra i compta amb una llista d’espera de 23 estudiants. El Grau en Ciències Ambientals compta amb una persona matriculada a l’excés.

Et Pot Interessar